Home > Cannot Mount > Cannot Mount The Backup 6

Cannot Mount The Backup 6

Bradley Baker wrote:. . .Personally, I don't think the ATI cleanup utility is truely cleaning up everything. I have Acronis True Image 2010 (build 5055). Update the software and see if the issue remains. The mounted drive still closes even when it has been changed to F: Relative to experiment suggested above - I successfully changed the drive letter on my DVD burner. Check This Out

This was a clean install of XP and TI 2009. Theank you.ReplyDeleteRepliesKelvyn Taylor29 September 2013 at 23:53You're very welcome, glad it worked!DeleteAnonymous4 June 2015 at 13:32Hi Kelvyn, Please I have a HP Media Home Smart Server running WHS with successful backups I haven't try flashing the images using ADB… could you enlighten me, on how to do so..??I'll give the XDA link you shared earlier a try. RakeshDid you try to downgrade firmware using Odin? http://kelvyntaylor.blogspot.com/2010/11/fixing-cannot-mount-backup-problem-in.html

If this is caused by bad updates why isn't MS fixing it? The image is from two Seagate 1.5 TB drives configured as RAID 1 using XP PRO SP3 on a ASUS P5QC board and matrix storage in the Intel ICH10R chip set. I followed the instructions and the backup passed 81% and got the errorr message at 91%. Thanks a bunch man.Regards, Keith RakeshGive a try to this tool: http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=1618 RakeshHi Keith,If you are able to boot TWRP but not install it, you should make sure if the bootloader

Alex Cb 7.483 visualizaciones 1:33 FIX ERROR 70 TWRP NO DEJA INSTALAR GAPPS BY JAVIX - Duración: 5:49. RakeshHi Keith,Disqus issue seem to be fixed now. Google Accounts Multiple Sign-In Google accounts now offers multiple sign-in. Extract your image.zip file and check what files do you see inside it.

I think you should try restoring the device to stock. Type 'automount enable' and press Enter. MR.HACKERZthank man you solved my problem thk thk thk…….. https://social.microsoft.com/Forums/en-US/b78ee48f-9248-4490-a3f1-5180c36d4804/whs-cannot-mount-the-backup?forum=whssoftware For me this is a critical issue and if i can't find a solution, i rather go back to my working TI11.

I suggest uninstalling, running the Acronis registry cleaner, then install 2010. Forums Submit Feedback Terms Of Use Knowledge Base Support User login Dear Acronis Customers, please use your Acronis account to login (registered email and password). Monday, January 23, 2012 4:53 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Once the backup is damaged in a way, that it cannot be read from different machines, and Looking around the various WHS forums, I found several suggestions for a fix, none of which worked.

also is their a preferred way of attaching or linking error logs to posts? http://wiki.helpmvp.com/home/notes/whs This error occurred on a fresh factory image, where ATI was the first thing I installed after imaging the machine. any solution… plus when usb connected to pc, internal sd not showing up~ # cd /data/media/ cd /data/media/ /sbin/sh: cd: can't cd to /data/media/ ~ #p/s.. Just as I formatted with SD Formatter, bingo!

After about mMarch, bug fixes are usually in the next version if they show up. his comment is here do you uninstall and install run msconfig and on the General tab, check Normal Startup, select OK, selectrestart

This method keeps the memory empty of programs except stuff needed for I then tried to restore from a created recovery USB, but the external drive with the required tib file was not visible to Acronis. But one annoyance wh...

What did you find out Acronis? Regarding the issue try the following: Make sure that Acronis True Image Backup Archive Explorer is Enabled in Device Manager (Right-click on MY Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager I would recommend you to flash the factory images to your N5:http://www.droidviews.com/how-to-restoreunroot-nexus-5-by-flashing-factory-images/ Keith BenedictHi Rakesh, Yesterday my Nexus 5 went into a boot loop after having the 5.1 OTA update. http://scriptkeeper.net/cannot-mount/cannot-mount-the-backup-home-server.html Please note that we cannot individually respond to all comments.

Perhaps it's because I remember spending almost £100 on my first router, a four-port Li... However, I'm able to go into ADB, view my device when i execute "adb devices".. If anybody, the WHS developer team could look into it, but I highly doubt, that they will get involved.

Saide Braimoplz help me adm i got gt i9300 Saide Braimomy cellphone dont accept enter on adb shell what i can make?

Anybody ran into the same problem and anybody knows why that is and how i can correct it? Esta función no está disponible en este momento. The issue I have is with the HTC One M8. I find that I need to restore a few files on my computer, and I'm unable to open any of my backups.

I should of read the part about the Z: drive closer because this coincides with my June 2nd 2013 issue. Best greetings from Germany Olaf Thursday, February 03, 2011 8:01 AM Reply | Quote Moderator 0 Sign in to vote i ran check disk on all attached drives with no errors Reading works. navigate here Admittedly I have not tried to open a backup in months and I was running along feeling safe and secure just like the people who know nothing.

Said everything is great, but I still can't open any backups.... Thanks for any help! for 1+3, enter 4. My biggest thing is not losing pictures.Thanks for your help venkatasuresh yandrahi sir,I am happy to see that you are teacher, because I am also a teacher.I have lenovo K910 chinese

Windows 7, 64-bt for me as well. Good luck! Now won't mount any of the images of any of my systems. Finally found the solution.