Home > Cannot Locate > Cannot Locate A Core Pointer Device Freebsd

Cannot Locate A Core Pointer Device Freebsd

In fact > > (at least with Xserver 1.6 which I'm running now), if a composite > > manager is enabled, I'm seeing high cpu utilization from Xorg under some > Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting, (++) from command line, (!!) notice, (II) informational, (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown. (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", finished all detect (EE) RADEON(0): Using CRT default failed to set mtrr: No space left on device Segmentation fault: 11 at address 0x0 Fatal server error: Caught signal 11 (Segmentation fault: If no devices become available, reconfigure HAL or disable AutoAddDevices. (II) Loader magic: 0x81def20 (II) Module ABI versions: X.Org ANSI C Emulation: 0.4 X.Org Video Driver: 6.0 X.Org XInput driver : http://scriptkeeper.net/cannot-locate/cannot-locate-a-core-pointer-device.html

Board index The team • Delete all board cookies • All times are UTC Powered by phpBB Forum Software © phpBB Group [prev in list] [next in list] [prev in thread] Fatal server error: no screens found Please consult the The X.Org Foundation support at http://wiki.x.org for help. I've uninstalled and > reinstalled xf86-input-keyboard, xf86-input-mouse and the radeonhd driver to > no avail. record: This extension is known to be broken, disabling extension now.. https://forums.freebsd.org/threads/18592/

I have no idea why hald is removing my USB > mouse and replacing it with a non-existent one. > > > > ]# grep -i keyboard /var/log/Xorg.0.log > > (II) Using the first Screen section. > (==) No screen section available. giving up. === Xorg ============================================================== > Xorg -config xorg.conf.new X.Org X Server 1.7.5 Release Date: 2010-02-16 X Protocol Version 11, Revision 0 Build Operating System: FreeBSD 8.0-RELEASE-p2 amd64 Current Operating System: Using a default monitor configuration. (**) |-->Screen "Screen 2" (2) (**) | |-->Monitor "" (**) | |-->Device "nVidia Head 2" (==) No monitor specified for screen "Screen 2".

This was enabled by default and also specified in the config file. (II) "dbe" will be loaded. Using a default monitor configuration. (**) |-->Screen "Builtin Default fbdev Screen 0" (3) (**) | |-->Monitor "" (**) | |-->Device "Builtin Default fbdev Device 0" (==) No monitor specified for I got new ones and installed them. If no devices become available, reconfigure HAL or disable AutoAddDevices. (II) Loader magic: 0x692320 (II) Module ABI versions: X.Org ANSI C Emulation: 0.4 X.Org Video Driver: 6.0 X.Org

This was enabled by default and also specified in the config file. (II) LoadModule: "dbe" (II) Loading /usr/local/lib/xorg/modules/extensions//libdbe.so (II) Module dbe: vendor="X.Org Foundation" compiled for 1.6.0, module version = 1.0.0 Module record: http://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=20500 (II) config/hal: Adding input device Natural Ergonomic Keyboard 4000 (II) LoadModule: "kbd" (II) Loading /usr/local/lib/xorg/modules/input/kbd_drv.so (II) Module kbd: vendor="X.Org Foundation" compiled for 1.7.5, module version = 1.4.0 Module class: I have 3 monitors connected, but any attempts to use more than one GPU fails. https://lists.freedesktop.org/archives/xorg/2011-January/052023.html robert. > (II) Loading sub module "int10" > (II) LoadModule: "int10" > (II) Loading /usr/local/lib/xorg/modules//libint10.so > (II) Module int10: vendor="X.Org Foundation" > compiled for 1.5.99.902, module version = 1.0.0 > ABI

rafister ☆ (01.08.2011 0:57:10) СсылкаОтвет на: комментарий от maxfax 01.08.2011 0:52:33а вообще, тут форум по Linux, а не по FreeBSDrafister ☆ (01.08.2011 0:57:31) СсылкаОтвет на: комментарий от rafister 01.08.2011 0:57:31opensource.ru во Please also check the log file at "/var/log/Xorg.0.log" for additional information. > How-To-Repeat: startx > Fix: > Release-Note: > Audit-Trail: > Unformatted: _______________________________________________ [email protected] mailing list http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-ports-bugs To unsubscribe, send any Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting, (++) from command line, (!!) notice, (II) informational, (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown. (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Using a default monitor configuration. (==) Automatically adding devices (==) Automatically enabling devices (==) FontPath set to: /usr/local/lib/X11/fonts/misc/, /usr/local/lib/X11/fonts/TTF/, /usr/local/lib/X11/fonts/OTF, /usr/local/lib/X11/fonts/Type1/, /usr/local/lib/X11/fonts/100dpi/, /usr/local/lib/X11/fonts/75dpi/, built-ins (==) ModulePath set to "/usr/local/lib/xorg/modules" (II) Cannot

If no devices become available, reconfigure HAL or disable AutoAddDevices. (II) LoadModule: "extmod" (II) Loading /usr/local/lib/xorg/modules/extensions/libextmod.so (II) Module extmod: vendor="X.Org Foundation" compiled for 1.7.5, module version = 1.0.0 Module class: X.Org http://forums.ghostbsd.org/viewtopic.php?f=67&t=178 Fatal server error: no screens found Please consult the The X.Org Foundation support at http://wiki.x.org for help. I seem to be running into the problem where FreeBSD doesn't have a kernel VGA arbiter. What sort of troubleshooting > steps do I need to take to figure out why they're not working and get them > working again? > > > > Mouse and keyboard

Using defaults. > (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0) > (**) | |-->Monitor "" > (==) No device specified for screen "Default Screen Section". > Using the first device section navigate here Might anybody have some thoughts? -- Doug -------------- next part -------------- X.Org X Server 1.7.5 Release Date: 2010-02-16 X Protocol Version 11, Revision 0 Build Operating System: FreeBSD 8.1-RELEASE i386 Current dmesg показывает что система видит клаву как : atkbdc0: port 0x60, 0x64 irq 1 on acpi0 atkbd0: irq 1 on atkbdc0 kbd0 at atkbd0 В /dev Ok, my sources are telling me that this should work and that it is an NV50, or at least should work the same...

If it is not the > > foreground window, even if it isn't obscured I see the cpu utilization. > > Disabling the composite manager makes everything fine. > > > But disabling hal and dbus and adding input devices to the > xorg.conf file doesn't change a thing. > > > > Paul Schmehl (pschmehl_lists at tx.rr.com) > > In case I cannot get both GPUs to start. http://scriptkeeper.net/cannot-locate/cannot-locate-a-core-pointer-device-ubuntu.html Meanwhile can you send me a pciconf -lvb which should at least show us the BAR configuration.

I've searched the web for answers but haven't found any. > > > > Here's some stuff from the Xorg.0.log: > > > > # grep -i mouse /var/log/Xorg.0.log > > Xorg --configure completes with an error but generates a xorg.conf.new Xorg -config xorg.conf.new core dumps > startx xauth: creating new authority file /home/tomdean/.serverauth.84316 X.Org X Server 1.7.5 Release Date: 2010-02-16 X org> Date: 2011-07-20 0:34:01 Message-ID: 201107200034.p6K0Y1kg013369 () red !

I'm running 7.2-STABLE FreeBSD 7.2-STABLE #13.

Using a default monitor configuration. (==) Automatically adding devices (==) Automatically enabling devices (==) FontPath set to: /usr/local/lib/X11/fonts/misc/, /usr/local/lib/X11/fonts/TTF/, /usr/local/lib/X11/fonts/OTF, /usr/local/lib/X11/fonts/Type1/, /usr/local/lib/X11/fonts/100dpi/, /usr/local/lib/X11/fonts/75dpi/ (==) ModulePath org [Download message RAW] > Number: 159051 > Category: ports > Synopsis: Xorg fails to start > Confidential: no > Severity: critical > Priority: high > Responsible: freebsd-ports-bugs > State: open Rand rand at meridian-enviro.com Tue Jan 4 15:50:51 PST 2011 Previous message: [ANNOUNCE] xf86-input-evdev 2.5.99.903 Next message: local xkb layouts Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject If your running Gnome > > with metacity, open gconf-editor and go to apps->metacity->general and > > check the composite box. > > > On NV40 class hardware, you don't need

Using a default monitor configuration. (**) |-->Screen "Builtin Default fbdev Screen 0" (1) (**) | |-->Monitor "" (**) | |-->Device "Builtin Default fbdev Device 0" (==) No monitor specified for Also, just to be safe, please rebuild/reinstall devel/libpciaccess. This was enabled by default and also specified in the config file. (II) "dri" will be loaded. this contact form This was enabled by default and also specified in the config file. (II) "record" will be loaded.

Using compiled-in default. > (==) FontPath set to: > built-ins > (==) ModulePath set to "/usr/local/lib/xorg/modules" > (II) Cannot locate a core pointer device. > (II) Cannot locate a core keyboard Abort (core dumped) envy# exit === /var/log/Xorg.0.log================================================ X.Org X Server 1.7.5 Release Date: 2010-02-16 X Protocol Version 11, Revision 0 Build Operating System: FreeBSD 8.0-RELEASE-p2 amd64 Current Operating System: FreeBSD envy.tddhome Otherwise your settings for mouse and keyboard have no effect after X org 7.4. Then my monitors > crapped out.

org> Date: 2009-03-23 9:01:54 Message-ID: 1237798914.2110.24.camel () balrog ! 2hip ! It pretends to be two different cards.